Stoepborden

Wij leveren de stoepborden in de meest voorkomende DIN-maten en uitvoeringen. Onze stoepborden kunt u gebruiken voor (reclame)posters of om een vaste tekst op te zetten. Van robuuste XXL posterborden tot een roterend stoepbord, van het bekende A-bord tot een stoepbord in elke contourvorm, van een houden stoepbord tot een stoepbord geschikt voor krijtmarkers. Stuk voor stuk geselecteerd vanwege een specifieke eigenschap.

Uw speciale aandacht vragen wij voor ons posterbord Poster en het posterbord Poster+. Dit zijn de meest waterdichte borden op de markt en zijn ongelofelijk goed bestand tegen zeer harde wind. De Poster en Poster+ zijn bijzonder omdat ze niet met een kliklijst werken, maar met een heel speciaal wisselmechanisme.

Alle stoepborden en posterborden hebben we op voorraad en zijn dus snel leverbaar. Desgewenst leveren wij de posters voor u mee. Ook beschermvellen voor posterborden en kliklijsten zijn los leverbaar.  In feite hebben we dus alles op dit gebied. 

Hier vind je het overzicht

© 2021 - 2023 meyerprinting.be - drukwerk op maat aan beste prijs kwaliteit ratio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel