Onze werkwijze voor drukwerk op maat:


Prijsaanvraag en berekening

Alle gegevens worden zorgvuldig in onze calculatiesoftware ingegeven. Wij werken per opdracht en per klant. Elke prijsberekening houdt rekening met de specifieke vragen van de klant.


Overleg en ontwerpfase

Teksten en beelden kunnen door de klant digitaal worden aangeleverd of door ons worden gecreëerd. We houden daarbij rekening met de ideeën van de klant.


Proef en "goed voor druk"

De klant ontvangt digitale proeven vooraleer we overgaan tot de uitvoering ervan. Zo houdt hij de vinger aan de pols en heeft het laatste woord.

 


Productie: drukproces

Bij de keuze van het drukproces wordt rekening gehouden met de drukdrager (papier, pvc, …), de oplage, de gewenste kwaliteit en de leveringstermijn.


Afwerking: behandeling en mailing

De afwerking kan bestaan uit schoonsnijden, nieten, vouwen, verzamelen, lijmen, biegen, adresseren, verpakken, verzenden enz. zowel machinaal als manueel indien nodig.


Levering

We maken er een punt van om op de afgesproken tijd te leveren. De levering gebeurt zoveel mogelijk door onze eigen diensten en is in de prijs begrepen.

© 2021 - 2023 meyerprinting.be - drukwerk op maat aan beste prijs kwaliteit ratio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel